Kratka masaža med vsakdanjimi opravki

Kratka masaža med vsakdanjimi opravki

Nima smisla, da si masažo rezerviramo med vikendom ali na kak drug prost dan – takrat že tako počivamo in se sproščamo, torej učinki ne bodo prišli tako do izraza. Seveda bomo še vedno uživali v prijetnem in sproščujočem tretmaju, a veliko bolj učinkovita bo masaža prav v sredi napornega delovnega dne. Je to možno? Seveda, če znamo najti pravi tretma. V praktično vsakem kraju je moč najti masažni salon, v katerem je v ponudbi kakšna kratka masaža. Kranj ponuja kar nekaj možnosti za tiste, ki želijo izkoristiti možnosti masaže kar med kratkim premorom sredi delovnega dne.

Masaža Kranj

Najbolje je seveda, da najdemo masažni salon, ki je precej blizu našim vsakdanjim potem. Če je salon v bližini, ne bomo zapravili veliko časa za obisk, odmor bomo v celoti izkoristili za učinkovit masažni tretma. V Kranju se odpira več možnosti za tiste, ki iščejo kratke masaže, bo pa treba nekoliko pobrskati – masaža Kranj ni na voljo kar v vsakem kotičku, prav tako seveda ni vsak ponudnik vreden zaupanja. Možno pa je celo, da v ponudbi ne bo ustreznih storitev.

Masaže za hitro sprostitev

Katere masaže sploh pridejo v poštev? Kratki tretmaji bodo verjetno vključevali klasične tehnike, običajno so omejeni tudi na manjše področje telesa. Posebej priljubljena je masaža stopal, ki je pravzaprav kot nalašč za takšne vrste sprostitev. Masaža stopal omogoča zelo hitro, a vseeno zelo učinkovito izvedbo. Opravimo jo lahko kar sproti med vsakdanjimi opravki – nekateri tretmaji trajajo le 15 minut, še veliko bolj pogosti pa so polurni tretmaji, ki pridejo prav tako v poštev za hitro sprostitev. Masaža stopal ni edina opcija, ki jo imamo za hiter masažni tretma – na voljo so razne druge klasične masaže, na primer masaža vratu in ramen, masaža obraza, dlani in podobno. Seveda pa nekatere masaže preprosto ne pridejo v poštev, saj jih je težko učinkovito izvesti v kratkem času.

Leave a Reply

Mizarstvo | Blog | Pohištvo | Kontakt