Kakšen je v resnici Huawei P20?

Kakšen je v resnici Huawei P20?

Zdaj, ko je cena telefonu Huawei P20 že kar precej padla, saj gre konec koncev za model leta 2018, še vedno lahko zasledimo kar precej vprašanj o tem, kakšen je dejansko telefon Huawei P20 in ali se ga splača kupiti. Ne nazadnje mu je cena zdaj toliko padla, da si ga lahko privošči bistveno širši krog ljudi, zato se po njem še vedno ozira kar precej kupcev, ki si želijo dober telefon za ugodno ceno. Dejansko pa je to še vedno zelo dober telefon, tako da ni nič čudnega, da si ga ogleduje toliko ljudi. A seveda, če je cena padla telefonu Huawei P20, je padla tudi cena telefonu Pro in Lite, zato v nadaljevanju članka poglejmo razliko med njimi.

Huawei P20 v primerjavi z 2 modeloma

Za Huawei P20 Lite zagotovo velja, da je najcenejši model, a vedite, da za nizko ceno zagotovo ne boste dobili tistega, kar pričakujete od P20 modela. Gre za precej manj zmogljiv procesor, tudi od fotoaparata ne gre pričakovati presežkov, prav tako pa zaslon ni tako vrhunski. A kljub temu to ne pomeni, da to ni dober telefon. Kljub nižji ceni se brez težav kosa s kakšnim Samsung A5 ali A7 modelom. Kar pa se tiče Huawei P20 Pro pa zagotovo lahko rečemo, da je proizvajalec prihranil najboljši model za to serijo, kar ni najbolj posrečeno, ker je proizvajalec napovedoval s prihodom tega telefona tako revolucijo. Glede na to, da je Huawei P20 Pro dejansko tisto, kar smo vsi pričakovali, boste z osrednjo serijo Huawei P20 zagotovo razočarani, saj ne boste dobili pričakovanega.

Huawei P20 med manj prodajnimi hiti

Glede na prej našteta dejstva ne čudi, da je proizvajalec najmanj prodal ravno svojega osrednjega modela, saj je večina posegla po cenejši različici ali pa po dražji. Glede na to, da so cene zdaj toliko padle, pa se dejansko veliko bolj splača poiskati najboljšo serijo, če jo boste še kje našli.

Leave a Reply

Mizarstvo | Blog | Pohištvo | Kontakt